Mohamed: Tevreden

Tibas pakte de vochtproblemen in mijn keuken en kelder prima aan. adviseur van Tibas gaf mij goede adviezen en nadien volgde een prima dienstverlening, de medewerkers waren bovendien altijd op tijd en volgens afspraak, ze zorgden ook voor een goede afwerking en ook de vuiligheid werd goed opgeruimd. DIKKE pluim dus en welgemeende dank.

Mvg,

Mohamed

woensdag 11 oktober 2017

Tom: Zeer professioneel

Bij deze wil ik ook zeggen dat hun aanpak zeer professioneel is en er werd uitstekend werk geleverd door Patrick.   Het probleem is deftig en op maat aangepakt. We hebben een kwalitatief mooi afgeleverd eindproduct.  We zijn hier zeer tevreden over.   

Hierbij willen wij tibas dan ook bedanken. 

Mvg 

Tom 

zaterdag 09 september 2017

Pieter Buyst: Specialisten in hun vak!

De werkmensen van Tibas zijn gedurende 3 dagen bij me bezig geweest om mijn hele benedenverdieping aan te pakken tegen opstijgend vocht. Het was toch wel een héél groot project en we staan er nog van te kijken hoe vlot alles is verlopen en hoe proper alles er nu uitziet na jullie tussenkomst.

Uit appreciatie voor jullie harde labeur en inzet wil ik graag referentie zijn voor jullie firma. Het ééne plezier is het andere waard. Na de negatieve ervaringen van collega's op het werk( met andere firma's voor alle duidelijkheid)  was ik wat bang wat het zou geven maar bij jullie wordt je als klant goed bediend!

woensdag 24 mei 2017

Delmeiren - Catteeuw: 90% vocht!

Toen we jullie lieten komen zaten we iedere ochtend met 90% vocht in onze slaapkamer. Na 2 andere adviezen over opstijgend vocht (imaginair zo blijkt nu) te hebben gekregen kwam Simon met een duidelijk verhaal en de toelichting dat het een condensprobleem was en geen opstijgend vocht. 2 maand na de installatie van jullie ventilatie melden wij u dat wij zéér tevreden zijn betreffende de installaties (stil in de slaapkamer en goed afzuigen in de badkamer) en onze lucht terug droog en gezond is zonder de voorgestelde injecties.

Van harte bedankt voor jullie eerlijkheid en correcte beloftes.

Fam. Catteeuw - Delmeiren

Waregem

donderdag 30 maart 2017

Frieda en Luc: reclame voor uw bedrijf

Graag wou ik jullie firma bedanken voor het uitgevoerde werk. Uw mannen hebben goed werk geleverd. Ook Noel effe bedanken omdat hij de werken goed heeft opgevolgd. We gaan zeker reclame maken voor uw bedrijf. Vriendelijke groeten Frieda en Luc

donderdag 16 februari 2017

Subject *
Name *
Content *
Image Verification *
   
 

 

Tibas Sponsort

Tibas sponsort

BBC lokeren vrouwenbasket